Arighatoghoimazta! Thanks Follow My Blog! :D

encek baba n Puan mummy!

Daisypath Anniversary tickers

We Have Been Married!

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, February 15, 2012

D.I.Y Project 1 = Veil Tunang! retikah ke aku?? (Introduction)

hik3..  konon-konon la ni D.I.Y project aku.. nak buat veil tunang..
sibuk tgk blog org len .. tajuk post, diy veil tunang. diy baju nikah, and etc..
so aku pun nak gak ada DIY aku sendiri..

tangan kayu ni nak try buat veil sendiri..?? masalahnye.. retikah aku??
belom2 pape lagi.. mak aku da sound... "reti ke ko nak jahit bunga kain tu? gunting kain pun macam gergaji??"
hak..hak.. sabor jek la... tapi pape pun aku cuba la sedaya upaya aku..
mudah-mudahan jadi la DIY veil tunang aku..

moh sini aku bagi contoh veil-veil yang aku minat giler nak try buat satu tuk aku!

yang ni simple but terbaik!


yang hok ni.. nice tpi cam agak crowded..




nice combination colors! aku suka yang ni!

yang ni paling kawaii veil aku penah tengok!

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.


ni veil paling terbaik penah aku tengok! aku suka giler yang ni.. tapi aku tak reti nak buat cmni! hehehe..
korang ada ke??

No comments:

Post a Comment

CONTOH SOALAN DAN JAWAPAN KPSL N27

Rehat & BerPacman!